Heads up! Blog contain posts from ancient civilisation. They remind me of different chapters in my life - the good & the bad.

"Penulisan akan matang seiring usia." - Mdm B.

Last word

Buat Azlinmon tercinta,
Thanks to you, I've got like about 4 stories yang mana aku gunakan nama Azlin!
=___='

Buat readers sekalian (if any),
Maaf sekiranya cerita kali ini kurang memuaskan. After all, it took me only two days to habiskan and wrap up this story. I was in a rush. Yes. I know I should take my time but nyeh~ Nak jugak habiskan cecepat! So tau-tau ajelah kerja yang orang buat dalam keadaan kelam-kabut kan selalunya kualiti tak berapa nak bagus gitu... Jadi maaf seribu kali maaf Hua ucapkan kepada yang tidak berpuas hati. Do tell me kalau ada bahagian yang agak kabur dan tak jelas atau rasa sedikit sangsi and I'll try to edit it okay! Cerita ni pun Hua buat tanpa proofreading. So, kalau sudi, sila proofreadkan la ye!

P/s : Cuba google 'Azlinmon' dan anda akan dapat...'Azulongmon'! XD

2 comments:

  1. TO, IT'S JUST SO FINE!! KEEP IT UPSTAIIR SIS!

    ReplyDelete
  2. Haha thanks!
    insya-allah i will 'keep it upSTAIRS' !! XD

    ReplyDelete

Simple reminder, mind your netiquette!

Enjoy your stay! (;